Kryssning is coming up

I helgen ska jag på Kryssning med med Krister och hans kompisar + bekanta. Jag har inte varit på kryssning sedan jag var 17. Då blev jag sparkad i magen och däckade klockan 23.00 typ. Sparken kom dagen efter alltså (!). Konstig historia, konstig upplevelse. Kryssningar kan ju bara sluta på ett sätt - i total fylla. Båda jag och Krister har sagt "salongsberusade ska vi bli!". Men båda han och jag och alla andra vet ju att slå slutar inte fallet när man åker på kryssning. Jag ser framför mig karaokesång i underkläder och klättring på taket. Typ, alltså. Ni förstår ju att kvällen kommer inte sluta normalt. Och det är väl det som är charmen?

I övrigt har det varit en oerhört lugn och skön helg. Lagat mat, kollat film, försökt shoppa och sovit. Lekt med katterna. Jag känner mig utvilad som aldrig förr. Har spenderat kvällen över en fika med Anki. Det var trevlig. Vi umgås alldeles för sällan. Det blir så när man har halva Sverige som avstånd emellan. Och det suger. For sure...

Statistiken dalar

Har typ noll besökare nu förtiden. Inte så konstigt faktiskt. Jag lever dock, fast är bakis. Var ute med Krister och hans polare igår och det slutade med Kellys och Snapps och en rejäl fylla. Mycket roligt dock. Sitter och trycker i mig någon form av onyttig pirog och förundras över hur lätt man kan göra av med pengar. Jag ska ju lägga undan massor, det här håller inte. Nästa månad ska det fan läggas undan en jädra massa. Och inte shoppas så mycket. Fyra par skor på en månad känns lite - vad ska man säga - överflödigt. Snart blir jag ju som Anki. Men jag behövde iofs shoppa loss efter så många år som fattig student. Det är inte mer än rätt. Nu ska jag sakna min lilla Krister som åkt till Norge för att jobba. Och planera hur jag ska spendera veckan. Antar att det - chockerande nog - blir jobb och träning som gäller. Men vem vet.

Tjaba tjena hallå

Hej igen. Dags för en liten uppdatering kanske. Jag har kirrat lägenhet! Förvisso inte förrän i december och framåt, men en schysst sådan. En stor 1a, 44 kvadrat, överkomligt pris, fin och ljus med badkar och balkong, 15-20 min raka vägen till jobbet och 20-25 till Slussen. Nära affärer + gym. Jag är nöjd. Vill bara flytta in nu! Andrahand såklart alltså, en bostadsrätt vars ägare ska flytta nämre stan. Nu är då frågan om jag ska stå ut hemma och lägga undan 15.000 kr drygt och köpa soffa, säng och tv sen när det är dags eller om jag ska försöka hitta något i stan under de 2,5 månader som är kvar. På något sätt känns det nästan värt att stå ut att pendla för att kunna slippa ta allt på avbetalning sen. Jag gillar ju inte riktigt sånt, det känns bara dumt. Man kanske kan stå ut va?

I övrigt händer det inget utöver det vanliga. Lunkar på mellan 8-17 på jobbet, drar och tränar och pendlar mig sedan hemåt. Landade framför Idol idag och blev, precis som juryn och alla andra (vad jag förstått av kommentarerna) helt hänförd av den där Anna. Jävlar i mig vad bra hon var! Jag köper inte skivor, men släpper hon kanske jag köper. Nu hoppas vi bara att det fortsätter vara sådär bra. Hur som helst, dagarna bara flyter förbi, man vet knappt var tiden tar vägen. Läskigt att tänka att det snart kommer ha passerat typ ett till år utan att jag hunnit blinka. Men så är väl livet. Fort över. Usch, så deppigt det lät.

Fy för sjukdom

Igår drog sjukdomens våg över mig. Idag har den typ dränkt mig. Insåg igår att mitt snack om "jag stannar bara hemma om jag verkligen är riktigt sjuk" skulle bli verklighet. Hemma från jobbet idag. Ligger i pyjamas och käkar halstabletter, dricker té och kollar på värdelösa tv-program. Saknar Krister och önskar han var här och kunde pyssla om mig. Och tycker synd om mig själv i omgångar. Hatar att vara sjuk. Speciellt när jag nyss köpt nytt gymkort och är pepp på att testa nya gymmet. Men det enda man kan göra är ju faktiskt att "gilla läget". Funderar på att vräka i mig en hel jädra vitlök bara för att. Men det är i och för sig inte så hemskt att vara sjuk om det inte hade varit för att jag blir så oerhört rastlös.

Nej, nu blir det Desperate Housewife's och juice. Suck.

Alltså jag vet inte

Det där bloggandet går inte något vidare för mig. Känns som om inspirationen att blogga om mitt liv är typ död. Mest för att det egentligen inte händer så mycket. Dagarna går läskigt snabbt när man arbetar. Helt plötsligt är det helg och helt plötsligt är det måndag. Och sådär rullar det på. Vi är nu inne i september månad och jag väntar på att alla andra som söker bostad ska ha hittat något så jag kan scoopa åt mig dom bra. Jag är kräsen och det har jag väl ändå rätt att vara efter att ha avverkat cirka 6-7 lägenheter på bara några år. Jag drömmer alltid om den där dagen då jag står där med min egen bostadsrätt, MIN MIN MIN lägenhet som jag har köpt och som jag kan göra vad fan jag vill med. Jag drömmer fortfarande om att köpa min fina soffa och sänggavel och säng som jag spanat på och efter att pryda väggarna med egna bilder monterade på 10mm kapaskiva från jobbet. Men så vaknar jag upp och inser att jag antagligen kommer få hatta runt mellan andrahandskontrakt ett alldeles för bra tag framöver och då blir jag matt. Alldeles matt. Men så är livet och det är fan inte mycket man kan göra åt saken..

Förresten har jag klippt mig. Är numera ganska "korthårig" (till axlarna) och det känns skönt. Det där vidrigt slitna håret, det före detta svarta är numera history och nu kan jag börja om. Hårinpackning HERE I COME!

RSS 2.0