Ja, inte mycket nytt att rapportera

Tredje arbetsveckan är avklarad och hittills känns det jättekul. Skönt gäng måste jag erkänna. I övrigt händer inte mycket alls, jag letar frenetiskt efter en lägenhet i Sthlm och hatar verkligen att pendla. Slösar tre timmar varje dag bara på att ta mig till och från jobbet. Känns som om jag skulle kunna ha betydligt roligare tre timmar. Men att hitta en 1a i andrahand i Stockholm som inte kostar hur mycket som helst verkar vara näst intill omöjligt. Men jag ger inte upp, det ska gå! Ikväll ska vi ut i Sthlm, jag och ett gäng och det blir nog grymt. Jag är laddad till tusen!


Världens bästa pojkvän

Jag har haft en helt sjuk bra helg. Min pojkvän hade planerat en resa till Åre där det väntade forsränning, SPA med massage och bad och bastubadande och middag och öl och drinkar. Allt detta hade jag ingen aning om när jag satte mig i bilen i fredags. Det blev en smärre överraskning vill jag lova. Forsränning var stört kul. Vädret var perfekt, guiden var sjukt rolig och alla var så glada. Man åt renkött, badade, paddlade och vad allmänt glad. Jag har haft en helt underbar helg och fått mig världens överraskning. Problemet är att nu ligger ribban högt inför hans födelsedag. Vad ska jag planera? Hm, dags att börja redan nu...















Foto: Sebastian Karpowicz.




Börjar komma in i det

Dagarna på jobbet börjar gå snabbt och jag börjar komma in i det ordentligt. Skönt gäng ändå måste jag medge. Det är kul när chefen kallar in en på kontoret och frågar om man gillar att festa och visar bilder från fester han varit på. Det är roligt när chefen pratar om hur han köper folk på facebook. Haha. Och det är roligt när man börjar känna att man passar in. Hur som helst, den här veckan har gått sjukt fort. Imorn är det fredag och Krister har planerat någon mystisk weekend eftersom jag fyller år på söndag. Vad som kommer hända har jag alltså ingen aning om. Men det blir spännande, wiho.

Nytt jobb

Puh. Äntligen har jag fått sova ut. Har gått upp 5.30 varje dag den här veckan och satans vad det sliter på kroppen. De första dagarna var det dessutom information overload, allt nytt man ska lära sig och komma ihåg. Lätt att man blir stressad. Men nu har jag kommit in i det lite mer, och saker börjar kännas bra. Ännu bättre kommer det kännas när första lönen kommer. Hur som helst, i natt har jag nog sovit 12 timmar och det var fan välbehövligt. Känner mig utvilad och laddad för kvällens fest. Det är åter igen dags för den årliga Borris-festen som arrangeras av Fanny och Amanda på deras ö utanför Mariefred. Varje år har varit en riktig succé och jag hoppas det blir lika grymt i år igen. Sitter hemma hos Krister nu som ska iväg en sväng och jag har hela huset för mig själv. Ska gymma lite och softa allmänt innan kvällens hålligång. Jag vet att jag är kass på att uppdatera, men ni får ha överseende. Jag har haft en tuff vecka.

By the way, jag letar lägenhet i Sthlm så vet ni något är det bara att hojta till.

Bloggtorka

Har inte haft någon inspiration för att blogga. Mest för att jag inte varit hemma. Har gjort annat. Åkt wakeboard, varit på Grönan, solat och badat, härjat och haft det allmänt skönt under min ledighet. Gjorde dock världens vurpa med wakeboarden. Brädan vände sig framåt och jag gjorde liksom en raklång landning med ansiktet före. Det kändes ungefär som om någon bitchslappade mig stenhårt i hela ansiktet. Efteråt hade jag en brutal huvudvärk. Att åka till Gröna Lund dagen efter var inte det smartaste beslutet någonsin måste jag medge. Efter ett åk i Fritt Fall hade jag typ yrsel. Nu är i alla fall semestern över och så även det fina vädret verkar det som. Lägenhetsletande är i full gång och jag hoppas på att kunna flytta någonstans i slutet av denna månad. Nu är det tv som gäller, sen dags att sova innan jag börjar nya jobbet imorn.

Och så lite bilder från semestern...




RSS 2.0