Förresten...

Så har jag köpt mig ett nytt objektiv idag. Det var verkligen på tiden skulle jag säga. Mitt 18-55 mm kit-objektiv tänker jag typ mata till fåglarna eller nåt. Nej, då kanske dom får ont i magen. Kanske kan använda det till att få ut lite aggressioner och kasta det lite fint i marken? Hur som helst så blev min investering detta: Det är vad min budget tillåter för tillfället. Uppdatering får ske när jag börjar dra in cash i mitt ännu ouppstartade företag. Men snart så...


Fredag hela veckan

Vad bra det går för mig att blogga. Kan bero på att jag typ spenderar all levande tid i skolan. Men jag börjar se ljuset i tunneln. Det är för fasen mindre än en vecka kvar tills jag är klar. Jag är dock lite orolig för det här med flyttstädningen, när jag ska jag hinna det egentligen? Får försöka göra ett ryck på söndag alltså, bakis och jävlig som jag planerat att vara då. Bra tänkt CC, jättebra tänkt.

I övrigt händer det få saker i livet nu, försöker bara bli klar med det här så man kanske kan andas lite igen sen. Har nästan glömt bort hur man gör. Och just ja, jag planerar att skaffa en karl, en man, en pojk också. Har insett att det var alldeles för länge sen jag höll på med såna aktiviteter. Har hört att det ska vara trevligt. Men ni kanske kan berätta hur det går till för mitt minne börjar försvinna, det var ju ett tag sen nu... Erbjudanden via kommenarer mottages, men du måste bifoga bild. Skicka lågupplöst och utan tröja.

Det är mycket nu

Och bloggen hamnar onekligen långt ner på listan. Är i skolan ungefär 12 timmar per dag och det är rätt slitsamt. Det ska redigeras och printas och gud vet vad. Men bra blir det nog, slutresultatet, examensarbetet. Jag ser fram emot den första stora utställningen jag någonsin haft. Att få se sina egna bilder hängades på ett galleri i Stockholm, det ska bli riktigt riktigt roligt. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar tills allt är över nu. Det är liiiite för mycket att göra. Jag säger som Anki: "Jag vill ju bara vara ledig"...

Godis, nej tack

Idag tog jag en långpromenad. Musik i lurarna, köpte kaffe på waynes och satte mig på en bänk nere på stan. Kändes skönt att göra något annat i stället för att spendera alla timmar vid datorn. Börjar bli jävligt trött på datorn nu, känns som om jag lever mitt liv via den, inte någon annanstans. Efter promenaden tog jag mig till ICA. Övervägde starkt att köpa godis, men ändrade mig i sista stund. I stället blev det dagens smoothie bestående av jordgubbar, avocado, naturell yoghurt, mjölk, körsbär och lite papaya. En salig blandning men ganska gott. Min mixer måste nog typ vara det absolut bästa jag någonsin köpt...

Examensklänning, ja tack

570389-15570389-14

Den här vill jag ha. Men den är för dyr för min strama studentbudget. 1400 kronor är liiiite saftigt för en klänning som jag typ kommer använda ett fåtal gånger. Men varför är jag inte rik så jag kan köpa vad som helst? Jag kanske ska börja spela på postkodslotteriet? Eller triss? Eller poker? Måste tjäna snabba cash. Man kanske ska råna en bank? Nej, men hur som helst så måste jag börja jakten på den perfekta examensklänningen. Dock i en liten annan budgetklass än denna. Tips mottages.

Klänningen är från asos.com.

Fredagsoutfit

570389-13
Ny kjol inhandlad. Blev ett billigt köp på H&M. Känns som om det behövdes. Sitter och lyssnar på låtar nu, sjunger med. Ska snart iväg till Anki och dricka viiiiiin och kolla på schlager. Utgång väntar. Skaka rumpa? Var där eller va en ruta! (direktöversättningar från engelska är the shit!)

Alltså...

Kvällens aktivitet: Diskrensning av dator.

Borde jag skaffa mig ett liv, kanske?

Nu är det fredag

Idag har större delen av dagen spenderats i skolan. Jag, Laura och Anki har gjort mallar till tidningen som vi ska trycka i samband med vår utställning. Måste medge, vi var sjukt effektiva idag. Hade trott det skulle ta längre tid. Resultatet blev ändå rätt bra, tror vi kan få ihop det snyggt. Och jag är så pepp på utställningen nu. Kommer nog bli IKEA-ramar för min del, enkel montering och inte allt för dyrt. Har dock inte bestämt mig för formatet än, men det lutar åt en stor bild och fyra eller fem lite mindre. Jag tror det kan bli riktigt bra det här.

I övrigt har jag min ätardag imorn. Har precis tryckt i mig typ en halv Ben&Jerry-burk. Alltså. Smaken choklad med brownie-bitar i. OH MY GOD! Kan typ vara det godaste jag smakat på länge. Kvällen kommer jag nog spendera hemma. Tror det blir lugnt, blir träning imorn följt av skola. Sen utgång? Det vore ju kul att göra nåt annat på helgen än bara hänga i skolan...


Dagens bild

570389-12
Bangladesh, april 2008. Jag var där.

Dagarna börjar lite bättre

Mmm. Min roomie har fått gratis prenumeration på DN. Hon tycker den suger. Jag gillar ju DN och uppskattar att ha en morgontidning. Tillsammans med min tallrik med havregrynsgröt, linfrön med mjölk och kaffe sitter det liksom fint på morgonen. Man vaknar, skuttar upp (nja, inte direkt va?), duschar, gör frukost och äter den samtidigt som man läser ungefär 8% i den massiva tidningen. Men det är sweet på något sätt. Tidigare stressade jag alltid på morgnarna. Gick upp alldeles för sent och fick typ springa till skolan med mackan i handen. Men saker förändras och jag gillar't! Gäller bara att få in det som rutin nu också.

Blödiga CC

Okej, it's a fact. Jag har blivit blödig. Sitter och tittar på Spårlöst försvunnen på 4an. Ni vet, programmet med Tilde De Paula som handlar om folk som letar efter sina biologiska släktingar. Och idag var det extra rörande. Eller så är det bara jag som är lite mesig för tårarna bara rann. Så fint på något sätt med folk som söker sina rötter och hittar dem.

På sluttampen

Examensarbetet går framåt. Och desto mer börjar jag inse att det är vissa saker jag önskar vi hade haft mer av. Skriva reportage till exempel. Och haft fler underbara inspirerande lärare som Kimmich. Hade kunnat skippa en teoretisk kurs hit och dit. Vad fan, hade gärna skippat hela B- och C-uppsatsgrejen. Visst, i slutändan var det säkert bra, yadayada, men satan vad dåligt man mått under tiden man jobbat med det där. Ångest som heter duga. Nu är det i alla fall dags att sammanställa hela vårt projekt och resultatet blir ju en utställning sen. I Stockholm så man kan bjuda alla sina vänner och bekanta. Visst köper vi massa vin också så folk blir fulla och glada när de går och tittar på våra FANTASTISKA bilder? Nåväl, nu ska jag försöka komma på något vettigt slut på mitt reportage. Just nu känns mitt huvud tomt. Kanske ska fylla det med lite meningslös TV i stället? Ja, så får det bli.

Hur man inte ska göra




Haha. Sjukt rolig. "I'm telling the boss!"

Det går framåt

Projekt BBB går framåt. Förra veckan spenderade jag sex dagar på gymmet och utförde några morgonpromenader. Känns bra i kroppen. Och det där proteinpulvret är faktiskt inte så illa trots allt. Idag försökte jag & Anki efterapa vad några killar försökte sig på i stretchrummet. Tanken var att utföra en planka mellan två stora medicinbollar. Jag måste erkänna - det gick sådär. Men men, det är kanske bara att försöka igen nästa gång. Eller så fortsätter jag med mina vanliga, trygga magövningar i stället. Känns lite mer säkert.

PunktSE går i graven

Förra våren plus en liten del av sommaren arbetade jag som fotograf på PunktSE. Nu åker tidningen i graven. Inte så oväntat med tanke på alla förluster, men oerhört tråkigt för alla sköna snubbar och snubbor som jobbade där. Jag hoppas verkligen att alla får jobb på andra ställen fort som satan. Riktigt sköna människor som jobbade där. Tråkigt som satan. Nåväl, shit happens I guess...

Okej, såhär är dealen

Jag behöver en ny dator. Vem ställer upp och köper? Det är bara att säga till, jag bangar inte på gåvor! Mitt kontonummer är 8408... Du behöver aldrig träffa mig, jag lovar!

Och semestern går till...


570389-8
Nej, det gör den inte. Men förra sommaren gick semestern till Barcelona. En vecka spenderades med mycket shopping, promenader, häng på stranden, öl och festival. Det var en välbehövd semester och grymt kul. Jag träffade människor på mitt vandrarhem som jag antagligen kommer träffa nu igen i sommar och det är sweet. Men nu är frågan. Var blir semestern det här året? Blir det ens någon semester. Jag vet ju inte alls, vad som helst kan ske. Så, nu vill jag att alla mina läsare (hittills hela 10 stycken) ska lägga fram förslag på var jag ska åka i sommar. Om jag nu ska åka. Så, give me your best!

(Och ja, jag har haft en extremt tråkig söndag och därför Photoshoppat såhär töntigt).

Hultsfred

I år kommer Rage Against the Machine, Alter Bridge, Jimmy Eat World och Serj Tankian till Hultsfred. Kan jag gå? Nej. Är jag bitter? Ja. Jag lever på Anki, hon ska dit och fota. Jag hoppas på att hennes ande kan förmedla lite musik till mig sen. För några år sen fick Elle träffa System of a Down. Varför är världen mot mig?! Va?!

Dagens bild

570389-6
Märks det att det är söndag och att jag har tråkigt?

Dagens tanke

Jag är inte så dum som du ser ut.

Och jag snor från Anki

Tre namn du går under:

  • Rebecca
  • Becky
  • CC

Tre saker som skrämmer dig:

  • Allt för trånga utrymmen
  • Min spegelbild på morgonen
  • Folk som är lite för våldsbenägna

Tre saker du har på dig:

  • Tränings-BH
  • Brottarlinne
  • Små shorts (har bara bytt om på överdelen, haha)

Tre saker du tycker om:

  • Mina filmer
  • Min kamera
  • Mitt Internet

Tre saker du ska göra den närmaste tiden:

  • Flytta från Sundsvall
  • Ta min examen
  • Hitta en sommarflirt


Tre saker du verkligen vill:

  • Få en lägenhet i Stockholm (helst söder, of course)
  • Att livet ska ordna sig på bästa sätt
  • Att mina vänner alltid ska må bra

Att svettas till



Min nuvarande favoritlåt att träna till. Högt som fan ska det vara.
 Dock inte för alla smaker. OBS OBS OBS!

Projekt BBB

För er som hängt med i svängarna så vet ni ju att jag nyligen kommit hem från en 32 dagar lång resa i Bangladesh. Landet var onekligen en upplevelse utan dess like, och allt om det kan ni läsa på den här bloggen. I och med att vi var rika där nere hade vi också möjlighet att äta precis var och hur vi ville. Och det gjorde vi också. Pizza Hut, glassdrinkar och diverse andra förnödenheter - varje dag. Från att ha gått från att träna fem dagar i veckan och bara äta onyttigt en gång i veckan till att helt plötsligt inte träna alls och äta onyttigt varje dag satte sina spår på kroppen. Och allt är verkligen onyttigt där nere. Du får inte kaffe med socker, du får lite kaffe i sockret. Och familjen vi hälsade på var inte direkt snåla med sockret och maten. Men inte hur många risbarn som har producerats i min mage under den tiden. Men NU JÄVLAR! Den här veckan har det varit fullt ös med gym, boxercise, löpband och morgonpromenader och jag ser redan lite skillnad. Bort med kolhydraterna och lite proteindrinkar och sen är saken biff. Kanske slipper man ligga i vassen i sommar trots allt?

Jag återkommer med uppföljning senare.

Nattens sms

"Hej sötnos. Måste bara tacka för igår, det var trevligt att träffas även fast
du dissa mig hela tiden. ;) Allt väl idag? Kram / Lammköttet."

Haha, word.


Wake up call

Ibland händer saker i livet som man inte kan rå för. Saker man inte kan påverka. Och då vaknar man till. Man får sig ett wake up call som det kallas och inser att man måste börja tänka sig för, tänka på hur man behandlar sig själv. Jag har fått ett sånt wake up call. Och inget litet heller. Det har fått mig att inse att jag måste ta hand om mig själv och att sluta plåga mig själv och sluta leva i nån föreställningsvärld som säger att man måste vara på ett visst sätt. Jag är, precis som alla andra, inte mer än människa och jag kan inte leva med dessa extrema krav på mig själv. Efter resan till Bangladesh har jag börjat må bättre igen. Fått lite perspektiv på saker och ting. Jag ser fram emot framtiden, även om den är oviss. Och jag tänker ge blanka fan i vad folk tycker i framtiden. I fortsättningen är tanken att jag ska må bra, att jag ska känna mig tillfreds med livet. Man måste sluta försöka ständigt visa sig duktig utåt och leva i nån värld där man alltid ska vara på topp. För det går inte, det har jag verkligen fått känna på under det här året. Nu är det tre veckor kvar i den här stan. Och sen börjar livet. Jippi! Äntligen.

Gårdagens outfit

Nu ska inte det här bli en modeblogg, men tänkte bara lägga upp en liten bild från gårdagen. Det blev förfest hemma hos Anki med supergod mat och vin. Sen tog Hanna, jag och Ankis oss ner på stan där vi besökte Stadshuset för lite ass shaking. Tyvärr blev det inte överdrivet mycket av den varan för min del då jag (som vanligt på senaste tiden) var lite för full för den aktivitetet. Kvällens mest chockerande var dock mitt ragg som var född på slutet av 80-talet. Sen när började jag ge mig på lammkött? Hm. Vad hände med alla män?

570389-5

I'm back!

Ja, jag säger som Arnold. Det är svårt att inte blogga. Vad den här bloggen kommer handla om vet jag inte riktigt, men jag har en känsla av att den kommer handla ganska mycket om mitt superintressanta liv. Det här är bara typ sjunde bloggen jag har. Enjoy!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0